mikro-kaynak-sac
mikro-kaynak-sac
mikro-kaynak-sac
mikro-kaynak-sac

Saç kaynak denince eskiden ilk akla gelen sistem olan boncuk kaynak akıllardaki yerini mikro kaynak sistemine devretti. Kadınların yenilik sevmesi bu durumda büyük rol oynadı. Önceden boncuk kaynak kullanan ve sonrasında mikro kaynağı deneyenlerin çoğu çok memnun kaldı. Bu sistemin tercih edilmesindeki sebeplerine değinmek gerekirse ince tutamlar halinde uçlarındaki doğal keratin dışında saça adapte edilirken başka bir eklentiye gerek duyulmadan uygulanır. Boncuk saç kaynaktan çok daha görünmez yani belli olmayan bir saç kaynak yöntemi ve kullanımı çok daha rahat çünkü başınıza batacak bir boncuk veya sert bir cisim olmayacak. Tamamen doğal görümlü saçlara sahip olacaksınız. İstediğiniz şekilde toplayabilir ya da maşanızı yapıp havanızı atabilirsiniz.

” Peki en son sistem saç kaynak yöntemi mikro kaynak mı? ” dediğinizi duyar gibiyim…

bant-kaynak-sac
bant-kaynak-sac

Hayır değil… Üretimi 100% yerli yani kendi atölyemizde olan Mikro Bant Kaynak Saçlar kanserojen olmayan maddelerle hazırladığımız çift taraflı bant gibi bir sistemle oluşturduğumuz yumuşak ve uygulama süresi en kısa olan saç kaynak yöntemidir. Kendi üretimimiz olan bant kaynak saçların her biri 4 cm genişliğinde ve her bir parçada 2,5 gram saç bulunmaktadır.

” Peki bu sistem görünmez bir sistem mi acaba? ” diye soruyorsanız;

Bant kaynak yöntemi kısa saça kaynak uygulaması yapılmaz. Sahip olmanız gereken uzunluk ortalama olarak 20/30 cm arasındadır. Bundan kısa saçlarda kendini gösterebilir. Bu durumlarda mikro kaynak yine ön plana çıkmakta.

Tabi ki bant saç kaynak yönteminin bu durumu dolayısıyla dez avantajını ortadan kaldırmak adına bir yenilik daha yaptık.

kebek-bant-kaynak-sac
kebek-bant-kaynak-sac

Yaptığımız yeniliğe verdiğimiz isim Kelebek Bant Kaynak oldu. Görüntüsü itibari ile kelebek kaynak ismi, bu saç kaynak sistemini çok güzel betimledi. Peki biz bu sistemi nasıl kullanıyoruz? Gelen müşterilerimizin öncelikle saçlarının bant kaynak için uygun olup olmadığına bakıyoruz. Eğer uygunsa elimizde bulunan onlarca renkte hazır bekleyen bant kaynakların en uygun olanlarını seçip uygulamaya başlıyoruz. Normal bant saç kaynaklarımızı başın arka kısımlarına uygularken az önce bahsetmiş olduğumuz kelebek bant kaynak sistemini ise başın iki yan tarafına uygulamaktayız. Yan taraflarda kelebek kaynak kullanma sebebimiz başın yan taraflarında birçok kaynak yöntemi gibi bant kaynağın da daha fazla gözükme olasılığını ortadan kaldırmak.

Bant kaynak ile kelebek kaynak arasındaki farklara değinmek gerekirse;
Bant kaynağın 4 cm genişliğindeki uçlarını ikiye bölen ve kelebek şeklinde iki ayrı parça haline dönüştüren bir makas sistemine sahibiz. Bu ayrılan 2 cm genişliğindeki kelebek görünümlü kaynağın uygulanma şekli ise bant kaynak gibi sandviç şeklinde değil de kişinin kendi saçları aralarına gelecek şekilde katlanarak uygulanmaktadır. Bu sayede saçlarınızı topladığınızda yan taraflarınızın daha hareketli hale gelmesine imkan vermiş oluyoruz. Aynı zamanda da söylediğimiz gibi görünme ihtimalini de ortadan kaldırmış oluyoruz.

Buradan çıkarılacak sonuç -bizce en mantıklı iki yöntem (tabi ki saçlarınızın uzunluk ve yoğunluk durumuna göre karar vermek şartı ile) mikro kaynak ve mikro bant kaynak uygulamalarıdır.

  • SACH SAÇ KAYNAK MERKEZİ İSTANBUL
bant-kaynak-uygulma-sonrası

Bir cevap yazın